Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Proefgerichte dressuurclinic van Lisanne Veenje

13 april

Lisanne Veenje zal voor ons proefgerichte dressuur trainingen verzorgen! Lisanne heeft haar eigen trainigsstal en traint voornamelijk Friese paarden, van begin tot eind: van beleren tot Grand Prix. Zij is zeer succesvol in de Grand Prix met de Friese hengst Friesen Exklusiv Wirdmer en won bijvoorbeeld onlangs de Pas de Deux kür op muziek met Wendy Okkema en haar Eos tijdens Indoor Brabant. Dit duo heeft ook afgelopen jaar een prachtige bijdrage geleverd tijdens Frisian Proms. Lisanne heeft veel ervaring met het opleiden van jonge paarden in alle klassen en brengt ze uit in de sport, waarvan 3 op dit moment in de subtop.
Deze clinic zal plaatsvinden bij Stal Jede te Vledder. Deze accommodatie is niet alleen aantrekkelijk vanwege de sublieme entourage maar ook vanwege de ligging: dicht bij de A32 dus ook voor leden uit het midden van het land goed bereikbaar.
Elke clinic is individueel, zal 30 minuten duren en zoals gezegd in principe proefgericht zijn en/of op specifieke leerpunten gericht.

Een uitgesproken kans om een clinic te volgen van een Grand Prix amazone!

Wanneer: Zaterdagmiddag 13 april
Aanvang: 13:00, maar bij voldoende aanmelding beginnen we ’s ochtends
Waar: Stal Jede, Vledder
Kosten: 20 euro voor 30 minuten individuele les
Voor wie: JongKFPS-leden. Bij voldoende plekken ook voor niet-leden.

Wil je graag deelnemen aan de clinic? Stuur dan gauw een email naar jongkfps@kfps.nl

Gegevens

Datum:
13 april

Organisator

JongKFPS
E-mail:
jongkfps@kfps.nl